Massage

Als massagetherapeute verhelp ik je klachten alsook laat ik je pure ontspanning ervaren.
Er is geen doeltreffendere oppepper voor het lichaam en geest dan een deugddoende massage.
Bij elke massage is er optie tot infrarood deken bij te boeken 20min aan € 15.
Bij een massage van de rug is er optie rugscrub mogelijk aan € 12.

Ontspanningsmassage

Massage druk van zacht tot stevig / heel krachtig.
Met olie aangepast aan je klachten.
In ontspannende sfeer en relaxerende muziek kom je helemaal tot rust.

Rugmassage (30min)

€ 30

Hoofd, nek, schoudermassage (30min)

€ 30

Rug, nek, schoudermassage (45min)

€ 45

Beenmassage (45min)

€ 45

Lichaamsmassage (1uur)

€ 55

Lichaamsmassage (1u30min)

€ 80

Voetreflexologie

Elk orgaan en deel van je lichaam is verbonden aan een reflexpunt op de voeten. Deze reflexpunten gericht masseren kan blokkades opheffen en de zelfgeneeskracht van het lichaam stimuleren en ondersteunen.

1uur incl. voetbad

€ 45

Cupping

Is afgeleid van de acupunctuur, cups worden vacuüm gezogen en op het lichaam geplaatst alsook in massagevorm. Vacussage heeft een diepgaande en krachtige werking met als hoofddoelen: het wegvoeren van gifstoffen en afvalstoffen uit het lichaam en het oplossen van verklevingen in het bindweefsel. Geschikt voor het verhelpen van klachten als bv. longaandoeningen, hoest, spijsverteringsproblemen, rugklachten, schouderklachten…

Massage (1uur)

€ 60

Plaatsing cupping (30min)

€ 35

Fibromyssage

Elke fibromolagie patiënt is zeker gebaat met deze therapeutische behandelingen, voorafgaand met stretching of rocking die je pijnen sterk zullen verminderen. Ook geschikt voor niet fibromolagie patiënten die stress pijnen, hoofdpijn / migraine hebben of slecht kunnen slapen.

Vermindering van je pijnen (1uur)

€ 55

Tegen hoofdpijn (40min)

€ 40

Voor een betere nachtrust (40min)

€ 40

Sportmassage (30min)

€ 30

Deze massagevorm kan zowel een preventieve als herstellende werking hebben. Het is een stevige massagevorm waarbij wordt ingewerkt op de dieperliggende spierlagen. Spieren die intensief gebruikt worden zoals bij sporters hebben een goed onderhoud nodig. Heb je een zwaar fysieke job of vaak last van verkrampte spieren, dan heb je ook baat bij deze sportmassage.

Afslankingsmassage (1uur)

€ 55

Juiste en veilige massage technieken zorgen voor afslanking en een volledige detoxificatie van het lichaam. Typische vrouwelijke probleemzones zoals buik, billen en benen zullen snel een afslankend effect krijgen.

Basische stempelmassage (1uur)

€ 70

Massage met warme zelfgemaakte stempels, bundeltjes die gevuld zijn met P.Jentschura kruiden, werken ontslankend en ontzuren je lichaam. Perfect bij jicht problemen.

Hot stone massage (1uur)

€ 70

Warmte van de basalt stenen trekt geleidelijk in het lichaam wat zorgt voor diepe relaxatie en heel soepel maken van de spieren. Aangeraden bij spierproblemen, gewrichtsproblemen, vermoeidheid, stress enz...

Chocolade massage (45min)

€ 50

Een 'hot chocolate' rugmassage voorafgaand met een voedende vitamine C srub, bovendien zorgt een stof in de cacao voor endorfine (gelukshormoon).

zwangerschapsmassage (1uur)

€ 60

Een revolutionaire massagemethode waarbij gebruik gemaakt wordt van een speciale (warm) waterkussen. Hierbij kan het hele lichaam behandelt worden terwijl je gewoon op je rug blijft liggen. Deze massage geeft verlichting bij veelvoorkomende zwangerschapskwaaltjes. Het is een ware verademing voor zwangere dames!

Manuele Lymfedrainage

Door een zachte pompende beweging en specifieke handgrepen wordt de eigen beweeglijkheid van het lymfvatensysteem geactiveerd en gestimuleerd wat de afvoermogelijkheden van lymfe doet vergroten. Het is een zachte massagevorm dat de doorstroom van het lymfevocht bevordert, brengt het zenuwstelsel tot rust en geeft het immuunsysteem een boost. Lymfedrainage is effectief bij oedeem (vochtophopingen) alsook na rug operatie voor een beter en sneller herstel. Aan het gelaat zorgt het voor een manuele facelifting effect, verhelpt acne en eczeem.

Preventief buik en hals (30min)

€ 30

Plaatselijk (30min)

€ 30

Gelaat (45min)

€ 45

Plaatselijk (1uur)

€ 55

Chakramassage (1uur)

€ 60

Het doel is de 7 chakra’s van het lichaam te stimuleren, vrij te maken en energie te geven. Door gebruik te maken van je gekozen kleur en geur dat voor elke chakra zijn eigen werking heeft, kom je tot innerlijke rust.