Handverzorgingen

Je handen worden gezien door veel mensen, geef ze een uitstraling! Vrouwen maar ook steeds meer mannen vinden het belangrijk dat hun handen er verzorgd uitzien, ze zijn je visitekaartje.

Manicure

€ 20

Handen ontsmetten, nagelriem, knippen, vijlen en als afsluiter een relaxerende handmassage + afsluitcrème.

Golden hand

€ 45

Handen ontsmetten, nagelriem, knippen, vijlen, hand badje, scrub, masker met warmte handschoenen en als afsluiter relaxerende deugddoende handmassage 20min. + afsluitcrème.

Nagellak

Nagellak

€ 8

Onderscheid zich van andere nagellak door zijn gellak effect (zonder led lamp). Hoogglans verzekert en vrij van tolueen, DBP en formaldehyde. Blijft 7 à 10 dagen mooi. Er word steeds gewerkt met nagellak van de zaak. In combinatie met behandeling hand / voetverzorging.

Voetverzorgingen

Er word steeds gewerkt met het top product Gehwol. Het zijn onze voeten die ons dag in dag uit dragen en hebben uitstekende verzorging nodig. Daar staan we vaak pas bij stil als we klachten krijgen. Voetbad is steeds mee inbegrepen, een goede voetverzorging is essentieel, ook preventief.

Verkorte pedicure

€ 17

Voeten ontsmetten, nagelriem, knippen, vijlen en afsluitcrème.

Pedicure

€ 22

Voeten ontsmetten, nagelriem, knippen, vijlen, eelt verwijderen (ingegroeide nagel, eeltpit, …) en als afsluiter een relaxerende voetmassage + afsluitcrème.

Medische Pedicure

€ 28

Idem pedicure maar deze voetjes vragen meer tijd om je klachten op te lossen.

Golden feet

€ 47

Voeten ontsmetten, nagelriem, knippen, vijlen, eelt verwijderen, scrub, masker met warmte botjes en als afsluiter een relaxerende deugddoende voetmassage 20 min. + afsluitcrème.

Golden feet medisch

€ 53

Idem Golden feet maar deze voetjes vragen meer tijd om je klachten op te lossen.

Optie Hand / Voetverzorgingen

Graag wat extra bij je manicure / pedicure / gel / gellak? Dat kan! Detox, paraffine, masker, scrub en / of geniet gewoon van je 20 min. massage die je erbij boekt. TIP; last van winter handen / voeten, diabetes, kloven, reuma..... paraffine is een echte aanrader!!! Leuk weetje; indien mogelijk zal er bij een voetenscrub steeds je onderbenen mee genomen worden.

Detox voetbad

€ 15

Door de voeten in een detox voetenbad te plaatsen voor een half uur helpt deze warme aangename behandeling je lichaam te ontzuren.

Paraffine handen

€ 10

Een intensieve verzorgende behandeling voor uw handen met lavendel en een meerwaarde van warmte handschoenen, ideaal voor de Winter!

Paraffine voeten (scrub inbegrepen)

€ 15

Een intensieve verzorgende behandeling voor uw voeten met tea tree en een meerwaarde van warmte botjes, ideaal voor de Winter!

Masker handen

€ 7

Een verfrissende hydraterende behandeling voor uw handen en dermatologisch getest, ideaal voor de zomer!

Masker voeten (scrub inbegrepen)

€ 12

Een verfrissende hydraterende behandeling voor uw voeten en dermatologisch getest, ideaal voor de zomer!

20 min.Massage handen / voeten

€ 15

20 minuten massage is altijd een pluspunt, zeker in de handen van een massagetherapeute waarbij drukpunten worden toegepast.

Scrub handen / voeten

€ 5

Een srub om je dode huidcellen te verwijderen blijft een voltreffer! Voor je handen met het merk Depilève en bij je voeten Gehwol waarbij je dode huidlaag zal worden verwijdert door massage van de vochtige huid met suikerkristallen. Vervolgens maken de gemalen bamboedeeltjes de huid super glad en zorgt avocado-olie, in combinatie met honingextracten en jojoba voor de ultieme zachtheid van voeten en benen. Vitamine E beschermt en gaat huidveroudering tegen!

Gehwol fusskraft soft feet peeling product afbeelding tammy-ns schoonheidspecialiste